home partners makelaars eigenaren contact portefeuille
 

Boslo Investment is een professionele vastgoedbelegger in commercieel en industrieel vastgoed. Hoewel Boslo Investment landelijk opereert, is er een sterke voorkeur voor gebieden en regio's die gekenmerkt worden door een bovengemiddeld economisch klimaat. Natuurlijk kijken we ook met een gezond kritisch oog naar het individueel aangeboden vastgoed. Zo kijken we naar de technische staat, de huurderstatus, en beoordelen we ook de eventuele herontwikkelingsmogelijkheden.

Boslo Investment heeft de ambitie om haar vastgoedportefeuille sterk te laten groeien. Dit wordt vooral gerealiseerd dankzij een goed netwerk van bedrijfsmakelaars, bedrijfsadviseurs en banken.


Maar Boslo Investment is ook geïnteresseerd om rechtstreeks in contact te komen met vastgoed-eigenaren met verkoopwensen. Ook voor ondernemers met bouwplannen kan Boslo Investment een aantrekkelijke financierings- en beheerpartner zijn.

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze website en hopen dat u niet aarzelt om contact op te nemen wanneer u vragen heeft.
Terug naar de homepage
 
Bent u geïnteresseerd in een discreet en persoonlijk gesprek om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken? Neem dan even contact op via e-mail:
bosloinvestment@ziggo.nl of belt u even met 0412 - 61 30 44